Services

Pronalazak izvršnih kadrova

Iskoristite naše inovativne pristupe kako bi pronašli najbolje iskusne kandidate i talente. Što je nekad bila direktna potraga, sada je aktivno traženje.

Naši iskusni konzultanti uz pomoć naših istraživačkih timova vrijedno rade kako bi ispoštovali rokove i uspješno odradili zadatke. Obavit ćemo temeljitu analizu tržišta i kandidata kako bi identificirali najbolje kandidate na tržištu. Tim procesom identificiraju se ciljane kompanije i pojedinci te se dolazi do opsežnih podataka o referentnim vrijednostima.

Selekcija putem oglašavanja

Talentorovi stručnjaci za zapošljavanje kvalificirani su za stručno provođenje selekcije putem oglašavanja. Osiguravamo najvišu kvalitetu oglasa za posao, razgovora za posao, selekcije i procjene kandidata.

Talentor koristi veliki broj medijskih kanala za zapošljavanje  što osigurava odabir najprikladnijeg medija za dobivanje najboljeg mogućeg rezultata u svakoj situaciji. Na klijentov zahtjev, selekcija putem oglašavanja može se provesti bez objavljivanja imena kompanije.

Konzalting na području ljudskih potencijala

Usluge Talentorovog konzaltinga na području ljuskih potencijala pomažu vodećim organizacijama suočiti se sa složenim poslovnim izazovima. Naši stručnjaci nude rješenja organizacijama kod zapošljavanja, oko matrice kompetencija i organizacijske klime.

Istraživanje organizacijske klime

Praćenje organizacijske klime praksa je uspješnih kompanija. U posljednje vrijeme steklo se dosta iskustva na području mjerenja organizacijske klime. Povećala se svijest o tome te je razvijeno dosta dobre prakse na tom području.

Centar za procjenu

Procjena potencijala daje informcije o kompatibilnosti kompanije i kandidata. To je i dokazano najobjektivniji način selekcije kandidata.

Prije samog provođenja procjene, Talentorovi se konzultanti upoznaju s operacijama kompanije, opisom radnog mjesta o kojem je riječ i s drugim čimbenicima koji utječu na kandidatov budući uspjeh na određenoj poziciji. Procjenu sposobnosti provodi psiholog putem intervjua s kandidatom te putem raznih psiholoških testova koji omogućuju psihologu  da donese zaključke o kandidatovim vještinama i osobnosti. To može uključivati kandidatovu sposobnost da radi pod pritiskom, da radi samostalno, da se prilagođava i da donosi zaključke. Također može uključivati procjenu kandidatove fleksibilnosti, spremnosti da razvija profesionalnu stručnost, točnost ili vještine vođenja vezano uz predmetnu poziciju.

Psihološko testiranje

Pružamo uslugu psihološkog testiranja bilo da se radi o selekciji kandidata ili o njihovom razvoju.

Psihološki testovi mogu vam dati uvid u kandidatove:

  • kognitivne vještine
  • osobnost
  • motivaciju
  • socijalne vještine

eRecruiter

Komunikacija je najvažniji element pri zapošljavanju, ali i oduzima dosta vremena. Mi smo utvrdili na što se najviše troši vrijeme i to smo isključili iz procesa zapošljavanja. eRecruiter omogućava automatsku komunikaciju i administraciju na pravom mjestu. Inteligentne značajke pomoći će vam da poboljšate kvalitetu u vašim projektima zapošljavanja. Obrada podataka kandidata jednostavna je i pouzdana, dok je kvaliteta podrške unaprijeđena.

Blog

Vođe se (ne) rađaju

U današnje vrijeme velika se pozornost posvećuje vještinama i osobinama za koje se smatra da su ključne za dobro rukovođenje. Pokušava se pronaći jedinstveni set karakteristika koje određuju dobrog rukovoditelja. Smatra se da dobar rukovoditelj mora posjedovati stručne i konceptualne vještine te vještine upravljanja ljudima, no pitanje koje se najčešće postavlja jest: “Jesu li karakteristike … read more

>> Martina Jurkovic

Employees

Contact

Kontaktirajte nas već danas!

captcha

Your Career - Job Portal.

Newsletter

Subscribe to our newsletter that provides information about new developments in case studies, HR trends, or in one of our practice groups. You can of course cancel the subscription to the newsletter at any time by clicking on the field “Cancel newsletter”.